Våra rakblad


I den första boxen du beställer får du alltid med minst två stycken Dorco Shai-rakblad. De är precis som rakhyveln, snygga, högkvalitativa och innovativa. Dorco Shai har dock flera olika typer av rakblad, med olika mängd blad och funktioner. De som följer med ShaiBoxen är de fantastiska 3+3-rakbladen, som är de första rakbladen med totalt 6 blad. De ger en supernära och len rakning som bara måste upplevas.


Rakblad med funktionalitet

Shai-rakbladens unika funktion är att de böjer sig efter kroppens alla vinklar. Då 3 blad sitter fast på den främre och böjliga delen av rakbladet, anpassar den sig vid rakning under armarna eller exempelvis knävecken. Det gör att du behöver dra rakhyveln färre gånger, vilket gör det både effektivare och mer skonsamt för din hud. När du har rakat dig färdigt, klickar du bara loss rakbladet ner i hållaren - så håller den sig fräsch längre.


Aloe vera och Vitamin E

Våra rakblad har även en mjukgörande remsa med Aloe vera och Vitamin E. Det är både mjukgörande och vårdande för din hud. Aloe vera är en tropisk växt som odlas just för sina fantastiska egenskaper. Det anses framförallt vara fuktgivande och läkande på huden. När du rakar dig, irriteras huden. Där fyller Aloe veran en viktig funktion och dämpar irritationen. Vitamin E är också bra för huden och agerar som en antioxidant för hudcellerna. Precis som Aloe veran, motverkar den inflamationer och gör din hud mer elastisk. Det påstås även att Vitamin E förebygger rynkor och kan skydda från UV-strålar.


Byt rakblad ofta

Det är viktigt att byta rakblad ofta. Om du inte gör det kan det nämligen irritera huden och det kan resultera i utslag. När bladen används så blir de utslitna och mindre vassa. När de blir slöa, kan du få något som kallas rakbränna. Detta kan undvikas om du byter de ofta och mjukar upp hårstråna innan du rakar dig. Ta gärna en varm dusch innan, eller raka dig i duschen. Exakt hur ofta du bör byta rakblad, är lite individuellt. Det beror på hur ofta du rakar dig naturligtvis, och hur stora områden du rakar. Ju oftare och ju större ytor på kroppen du rakar, desto oftare bör du byta rakbladen. Om du rakar dig dagligen, bör du byta minst var 8e till 10e dag.


Vi hoppas att du vill testa ShaiBox och våra rakblad samt andra skönhetsprodukter som kommer med våra boxar. Vi har tusentals aktiva, nöjda kunder som har hittat sin favorit!


Kom igång nu!

Alltid fräsch med ShaiBox! Kom i gång nu!

ShaiBox levereras av Zentio AS

Spännande produkter direkt hem till dig!

  • Livstidsgaranti

    Aktiva kunder har livstidsgaranti på Shai-rakhyvelen! Du får et nytt om dit handtag går sönder,
    betala endast för porto.

Var god vänta...