Om oss


ShaiBox lanserades i mitten av 2015 som ett utvecklat koncept av Dorco Shai-prenumerationen. Konceptet var att erbjuda högkvalitativa rakhyvlar och skönhetsprodukter till ett bra pris. Vi har sedan start haft fantastiska erbjudanden för nya kunder. Vi är helt övertygade om att produktens kvalitet och hållbarhet gör att vi har tusentals nöjda kunder, som fortsätter att prenumerera på våra rakhyvlar och skönhetsprodukter.


Vår vision

Vi har alltid haft som mål att erbjuda de bästa rakhyvlarna till bästa pris, men sendan lanseringen av ShaiBox har kosmetiken varit minst lika viktig. Det ska både vara enkelt, roligt och fördelaktigt att vara aktiv kund hos oss. Som kund har du full flexibilitet när det kommer till hur mycket du vill prenumerera på och hur ofta du ska få leveranser.


ShaiBox har ingen bindningstid och du kan när som helst avsluta eller pausa prenumerationen. Däremot finns det fördelar med att vara aktiv kund, du får exempelvis livstidsgaranti på din rakhyvel. Om skaftet mot förmodan skulle gå sönder i framtiden, kan du bara kontakta oss, så skickar vi en ny till dig. Du betalar endast för portot.


Mycket mer än bara rakhyvlar

Vi som jobbar med ShaiBox har många års erfarenheter av rakhyvlar, rakblad och anpassade skönhetsprodukter. De senaste åren har ShaiBox blivit mycket mer än bara rakhyvlar och rakblad. Tillsammans med specialister inom hudvård, bloggare och professionella kosmetiktillverkare har vi tagit fram serien Essentials. Vi är mycket stolta över Essentials serien, och i dagsläget ingår det bland annat en Wash & Shave samt Q10 Wipes i ShaiBoxen. Se fram emot att testa produkterna.


Kom igång nu!

Alltid fräsch med ShaiBox! Kom i gång nu!

ShaiBox levereras av Zentio AS

Spännande produkter direkt hem till dig!

  • Livstidsgaranti

    Aktiva kunder har livstidsgaranti på Shai-rakhyvelen! Du får et nytt om dit handtag går sönder,
    betala endast för porto.

Var god vänta...