Våra rakhyvlar


När du beställer din första ShaiBox får du bland annat med en Dorco Shai-rakhyvel. En riktigt snygg och bekväm rakhyvel i rosa-skiftande färger. Dorco Shai grundades i Sydkorea är 1955, då var det ett lite företag. I dagsläget är Dorco ledande aktör på den asiatiska marknaden och finns i dag uppemot 100 länder världen över. Rakhyveln du får med i din box är av hög kvalité och är präglad av innovation och tekniska framsteg.


En praktisk rakhyvel

Shai-rakhyveln har ett ergonomiskt och en textur som gör att du aldrig tappar den. Det är enkelt att sätta på nya rakblad, och det är lika enkelt att ta av dem. Det finns en stor knapp långt fram på skaftet som du pressar fram för att lossa rakbladet.


Kvalité och livstidsgaranti

Våra rakhyvlar håller väldigt hög kvalité och kommer inte att gå sönder på det första taget. Vi är till och med så säkra på kvalitén, att om din rakhyvel mot förmodan skulle gå sönder, så får du en ny av oss. Detta gäller alla aktiva kunder som prenumererar på ShaiBox. Det nya skaftet betalar du inget för, du betalar enbart 69 kr för frakten.


Vi hoppas att du vill testa ShaiBox och våra rakhyvlar, rakblad och skönhetsprodukter som kommer med våra boxar. Vi har tusentals aktiva, nöjda kunder som har hittat sin favorit!


Kom igång nu!

Alltid fräsch med ShaiBox! Kom i gång nu!

ShaiBox levereras av Zentio AS

Spännande produkter direkt hem till dig!

  • Livstidsgaranti

    Aktiva kunder har livstidsgaranti på Shai-rakhyvelen! Du får et nytt om dit handtag går sönder,
    betala endast för porto.

Var god vänta...